X-BLACK

Scubapro BCD

Levering 2-3 Werkdagen
€ 749,00

De Scubapro X-black is een jacket uit het absolute top-segment! De kwaliteitsvolle afwerking met hoogwaardige materialen, het ergonomische ontwerp dat resulteert in hoog draagcomfort en het grote drijfvermogen maken deze jacket geliefd bij de ervaren duiker die hoge eisen stelt.

De front-adjustable X-Black heeft SCUBAPRO’s exclusieve AirFlex-systeem (herkenbaar aan de rode elastieken die over het trimjacket zijn geregen), dat de regeling van het drijfvermogen des te gemakkelijker maakt en garant staat voor uitzonderlijke stabiliteit onder water. De X-Black heeft grote en makkelijk toegankelijke opbergzakken en de 7 aluminium D-ringen zorgen ervoor dat je tal van belangrijke duikaccessoires (lamp, reel, octopus, ...) makkelijk bereikbaar kan maken tijdens de duik.

Dit verstelbare trimjacket met enkele luchtkamer is gemaakt van zeer sterk materiaal (Cordura® 1000), voorzien van polyurethaan en radiofrequent gelast. Dankzij twee extra uitvouwbare delen aan de achterzijde –tussen de cilinder en de rug van de duiker– heeft u de beschikking over nog meer drijfvermogen als dat nodig is. Deze twee extra delen worden met elastieken banden (Airflex Technology System) bij elkaar gehouden zodat u er geen weerstand van ondervindt als er geen lucht in zit.

De nieuwe X-Black heeft een luchtkamer die met het oog op extra comfort vrij aan het harnas zit. Zodra er lucht in wordt geblazen, verplaatst de luchtkamer zich naar achter op het harnas zonder dat het lichaam van de duiker squeeze ondervindt. Dankzij de extra zachte padding op de buikband zit het trimjacket des te prettiger. Het nieuwe ergonomische backpack is licht van gewicht en voelt zacht aan dankzij de padding van flexibel materiaal.

De schouderbanden zijn ergonomisch gevormd en voorzien van padding bij de ontluchtingsventielen en rond de nek. Indien nodig kunnen ze in lengte worden versteld. Aan de schouderbanden zitten voorgebogen ultralichte aluminium D-ringen waaraan u eenvoudig –ook zware– accessoires kunt vastmaken. De grote zakken, ook gemaakt van Cordura®, zijn buitengewoon sterk en groot. Op de rechterzak zit een extra vakje voor een boei, een reservemasker of andere accessoires. Op de dynamische vorm van de zakken is met stof het logo van SCUBAPRO en aan de andere kant het nieuwe X-Black-logo aangebracht.

Het systeem voor geïntegreerd lood bestaat uit twee nieuwe loodvakken aan de voorkant. Aan de achterzijde zitten twee vakken van netmateriaal voor contragewichten. Aan de voorkant zitten twee octopuszakken waarin u de lagedrukslang van de octopus kunt opbergen en er indien nodig snel weer uit kunt trekken. Het jacket is standaard voorzien van bevestigingspunten voor een SCUBAPRO mes. De losse loodzakken van trimjackets in maat M of groter zijn elk zak is geschikt voor 5 kg (11 lb) SCUBAPRO Ecoweight. De loodzakken van maat S en XS bieden ruimte aan 2,5 kg (5,5 lb). In elk van de vakken op de rug kunt u nog eens 2,5 kg (5,5 lb) SCUBAPRO Ecoweight kwijt.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

S
M
L
XL
XXL

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis