SERVICE CENTER

Boys and their toys... Ik hoor het graag zeggen, maar bij duikers gaat het evengoed op voor de girls! Allemaal hebben we graag mooi en betrouwbaar duikmateriaal. Het draait per slot van rekening om onze veiligheid, en het gebruiksgemak deep down in the big blue! 

 
 

"Dankzij onze jarenlange ervaring en onze goed uitgeruste ateliers,

kunnen wij u een snelle en kwaliteitsvolle service garanderen."

Wie materiaal koopt bij The Big Blue is verzekerd van een vlekkeloze dienst naverkoop! Een team vakbekwame specalisten staan ter beschikking voor onderhoud en herstellingen aan uw materiaal. Service van ontspanners, herstellen van droogpakken, fleskeuringen, bijsturen aan de configuratie van jouw set, en ga zo maar door... Yes, we can!

 
 

"zuivere lucht en het mengsel dat je verlangt. dat is een basisrecht, daar gaan we voor!"

Duikcenter The Big Blue beschikt over een professioneel vulstation. Twee hogedrukcompressoren die samen een debiet van 48 m³ leveren. In combinatie met 7 buffertanks van elk 50 liter (gevuld op 300 bar) die van de nodige filtersystemen voorzien zijn, zorgen wij voor een vlotte vulling van uw duikflessen en garanderen wij u tevens een zuiver en reukloos ademgas. Duikcenter The Big Blue vult nitrox van 22 tot 80%, Helium en Argon. Stages kunnen gevuld worden met zuurstof.