DUIKSCHOOL

Onze duikschool biedt hoogwaardige opleidingen, zowel voor recreatieve duikers als voor doorgewinterde technische duikers. Van beginnende recreatieve duiker tot en met een no-limit Trimix opleiding, zit je bij ons aan het juiste adres. We maken er een erezaak van om voldoende tijd te nemen voor elke kandidaat, zodat hij/zij de theoretische en praktische ervaring heeft opgedaan om veilig het behaalde brevet in de praktijk te kunnen omzetten.  Matthias Minnebo is behalve SSI XR instructeur ook IANTD advanced nitrox instructeur én Revo instructeur. Zijn gedreven en sympathieke aanpak zijn onze trots!

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende organisaties en opleidingen die we aanbieden. Kom gerust even langs in de shop voor meer uitleg.

SSI / IANTD:

  • Scuba Diving: Open Water, Advanced Open Water, Rescue Diver, Enriched Air Nitrox
  • Extended Range: Foundations, Advanced Nitrox, Technical, Hypoxic, Advanced Wreck, Gas Blender
  • Rebreather: SCR, SCR XR, CCR, CCR XR, CCR Technical XR, CCR Hypoxic Trimix
  • Professional: Dive Guide, Dive Master
  • Specialty’s: Deep Diving, Search & Recovery, Perfect buoyancy, Navigation, wreck diving, Dry suit, Independent diver,
  • Rebreather: Advanced Nitrox Closed Circuit Rebreather Diver, Normoxic Trimix CCR Diver, Trimix CCR Diver, Rebreather Supervisor
 
 
 
 

Newsletter

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.