THE BIG BLUE 
@ your service!

DUIKWINKEL

Jan en Wim Vermeire, stichters van The Big Blue zijn vakmannen die jarenlange ervaring koppelen aan continue bijscholing. Hun kennis over duikmateriaal is grenzeloos. Naast het aanbod van de mainstream duikmerken zijn wij ook specialist en voorkeurpartner voor gespecialiseerde kwaliteitsmerken als Shearwater, Santi, Revo, OMS, Apeks en Greenforce.

SERVICE CENTER

Koop je duikmateriaal bij duikwinkel The Big Blue, dan ben je verzekerd van een vlekkeloze dienst naverkoop.  In ons atelier met ruime stock aan wissel- en onderhoudsstukken zorgen vakmannen voor onderhoud en herstellingen aan uw duikmateriaal. Ons state of the art vulstation maakt de service compleet... SERVICE center: wij nemen die benaming letterlijk!

DUIKSCHOOL

The Big Blue duikschool levert kwalitatieve opleidingen voor recreatieve en technische duikers. Het is niet de hoeveelheid diploma's waar we willen op beoordeeld worden, maar de kwaliteit van onze afgeleverde studenten. Uw kennis, plezier en veiligheid staan voor ons voorop! Check tijdig voor beschikbaarheid: wij aanvaarden slechts beperkt aantal inschrijvingen...

EPHYRA NOORDZEEDUIKEN en DUIKREIZEN

The Big Blue is ook onlosmakelijk verbonden met Noordzeeduiken aan boord van de EphyraVoor de globetrotters hebben we tenslotte een β€œinhouse” expert op vlak van duikreizen (Dive Along), waarmee we onze Big Blue groepsreizen organiseren. Registreer voor onze nieuwsbrief, volg ons op FB en Insta, en begin alvast te dromen! 

Follow us on FB

Promo

Grote opruimactie maskers

πŸ‘‰Mares

πŸ‘‰ Seac

in the picture

NAUTILUS LIFELINE

Achtergelaten worden door de boot, afgedreven door de stroming, plotse hoge golven... πŸŒŠ

Misschien denk je: "dat overkomt mij niet"! Tot het moment dat...

 πŸ‘‰Nautilus Lifeline: de levensnoodzakelijke backup! 

CONTACT

 

Donklaan 26, 9290 Berlare

Tel: +32 (0)9 367 01 20 | Fax: + 32 9 367 01 21

info@thebigblue.be | www.thebigblue.be

openingsuren

 

Woensdag: 10u - 12u en 13u - 19u
Donderdag: 13u - 21u
Vrijdag: 10u - 12u en 13u - 19u
Zaterdag: 10u - 17u

 

VRAGEN ?