THE BIG BLUE 
@ your service!

DUIKWINKEL

Een enthousiast en professioneel team staat voor u klaar! Onze duikshop kan bouwen op een jarenlange ervaring en een voortdurende bijscholing van hun vakmensen. Naast het aanbod van de mainstream duikmerken zijn wij ook specialist en voorkeurpartner voor gespecialiseerde kwaliteitsmerken als Shearwater, Santi, Revo, OMS, Apeks en Greenforce.

SERVICE CENTER

Koop je duikmateriaal bij duikwinkel The Big Blue, dan ben je verzekerd van een vlekkeloze dienst naverkoop.  In ons atelier met ruime stock aan wissel- en onderhoudsstukken zorgen vakmannen voor onderhoud en herstellingen aan uw duikmateriaal. Ons state of the art vulstation maakt de service compleet... SERVICE center: wij nemen die benaming letterlijk!

DUIKSCHOOL

The Big Blue duikschool levert kwalitatieve opleidingen voor recreatieve en technische duikers. Het is niet de hoeveelheid diploma's waar we willen op beoordeeld worden, maar de kwaliteit van onze afgeleverde studenten. Uw kennis, plezier en veiligheid staan voor ons voorop! Check tijdig voor beschikbaarheid: wij aanvaarden slechts beperkt aantal inschrijvingen...

EPHYRA NOORDZEEDUIKEN en DUIKREIZEN

The Big Blue is ook onlosmakelijk verbonden met Noordzeeduiken aan boord van de EphyraVoor de globetrotters hebben we tenslotte een “inhouse” expert op vlak van duikreizen (Dive Along), waarmee we onze Big Blue groepsreizen organiseren. Registreer voor onze nieuwsbrief, volg ons op FB en Insta, en begin alvast te dromen! 

Follow us on FB

Promo

OMS Slipstream vinnen

Normaal 149€, nu 134€ 

👉keuze uit vele kleuren👈


Alle kleuren op stock!
Surf snel naar onze webshop of kom langs in de winkel.

 

🌻De lente is in 't land,🌻

🐤 tijd voor wat kleur! 🐤

in the picture

SARDINE RUN: ZUID-AFRIKA

The greatest shoal on Earth!

... Once in a lifetime:

👉9 dagen op zee

👉Van 20 tot 30/06/2023 

👉Op zoek naar Bait Balls, Dolfijnen, Haaien, Walvissen, ...

💥Big Blue gaat mee!💥

CONTACT

 

Donklaan 26, 9290 Berlare

Tel: +32 (0)9 367 01 20 | Fax: + 32 9 367 01 21

info@thebigblue.be | www.thebigblue.be

openingsuren

 

Woensdag: 10u - 12u en 13u - 19u
Donderdag: 13u - 21u
Vrijdag: 10u - 12u en 13u - 19u
Zaterdag: 10u - 17u

 

VRAGEN ?

Newsletter

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.