"THE BIG BLUE GOES WORLDWIDE"... (Ism Dive Along)

The Big Blue heeft een uitstekende samenwerking met reisorganisatie Dive Along. Op donderdagnamiddag is een specialist duikreizen aanwezig in onze shop. Heb je interesse in hun aanbod? Of wil je deelnemen aan 1 van de speciale aanbiedingen hieronder vermeld? Kom even langs in de winkel of stuur ons een bericht!

 

👉 Indonesië opent opnieuw de grenzen! 👈
👉 Ilike Liveaboard Indonesië 👈

👉 Special Deals in juni/juli/augustus 2022 👈

 
 
Video URL:
Currently supported:
 

Ilike Indonesia, topper onder de liveaboards in Indonesië! Belgische eigenaars en management, en een Europese cruise director ter plaatse zorgen ervoor dat deze liveaboard wordt gerund naar de hoogste normen: kwaliteit, charme en met een hart voor duikers!

👉 The Big Blue is fan!!! 👈

De komende maanden zullen nog rustig zijn in Indonesië: het land heeft pas eind maart zijn grenzen terug geopend en het toerisme komt traag op gang. Voor duikers een droom! Alleen op duikplaatsen waar 2 jaar niet gedoken is... Wie wil dat niet?!

👉 Topduiken ver weg van de massa!!! 👈

Is een liveaboard in Indonesië van top-kwaliteit altijd een onhaalbare droom geweest? Dan is dit uw kans!!! Ilike heeft enkele spectaculaire deals gelanceerd voor trips in de komende maanden: 9 nachten cruise "Bali-Komodo-Bali" is nu al te boeken vanaf 1.900€ per persoon (exclusief vluchten), en als je boekt via The Big Blue krijg je hierop nog een bijkomende korting van 100€ per persoon! Nu of nooit: deze voorwaarden zijn écht straf!!! 

👉14 tot 23/07/2022👈
👉05 tot 14/08/2022👈

👉16 tot 27/08/2022👈

 
 

👉 Duikreizen Saoedi Arabië 👈
👉 Corona-safe: geen reisbeperkingen 👈

 

Nog 3 plaatsen beschikbaar!

Dive Along organiseert naar deze unieke duikbestemming een trip specifiek voor rEVO Rebreathers... en daar wil The Big Blue bij zijn natuurlijk!

Pieter De Coene (rEvo Rebreathers) en Johan Devolder (Saoedi-Arabië specialist en rEVO duiker) zijn op deze trip aanwezig met raad en daad! 

Ben je rEVO duiker en kijk je er naar uit om met gelijkgestemden één van de mooiste duikplekken ter wereld te ontdekken? Aarzel dan niet, en schrijf je in! Geef je bij reservatie de code "BIG BLUE GOES SAUDI" door, dan geniet je bovendien nog van een speciale Big Blue korting van 50€ pp!

Periode: Oktober 2022

 

👉 Promo Malediven 👈
👉 Liveaboard aan boord van Orca 👈

 

Geef maar toe... We hebben nood aan warme, exotische en spectaculaire duiken! wink Check dan maar snel deze promo!

Staan op de planning: centrale atols. Naast de prachtige riffen staan hebben we het volgende in petto: nachtduik met Manta's, op zoek naar Walvishaaien, nachtduik met Verpleegsterhaaien, jagende Jacks en Stingrays, een stromingsduik met Grijze Rifhaaien.

Kris van The Big Blue ging in december 2021 op prospectie en zag dat het goed was! Klik hier voor het beeldverslag met Kris in de hoofdrol smiley!

Geniet als klant van The Big Blue van 50€ korting per persoon voor boekingen aan boord van Orca, voor alle vertrekken in 2022 zoals vermeld op de website van Dive Along. Geef hiervoor bij reservatie de code "BIG BLUE likes Orca Maldives" door.