"THE BIG BLUE GOES WORLDWIDE"... (Ism Dive Along)

The Big Blue heeft een uitstekende samenwerking met reisorganisatie Dive Along. Op donderdagnamiddag is een specialist duikreizen aanwezig in onze shop. Heb je interesse in hun aanbod? Of wil je deelnemen aan 1 van de speciale aanbiedingen hieronder vermeld? Kom even langs in de winkel of stuur ons een bericht!

 

๐Ÿ‘‰ Ilike Liveaboard Indonesiรซ ๐Ÿ‘ˆ

๐Ÿ‘‰ Special Deal 09 tot 23 December 2022 ๐Ÿ‘ˆ

๐Ÿ‘‰ -1.000โ‚ฌ korting per persoon ๐Ÿ‘ˆ

 
 
Video URL:
Currently supported:
 

Ilike Indonesia, topper onder de liveaboards in Indonesiรซ! Belgische eigenaars en management, en een Europese cruise director ter plaatse zorgen ervoor dat deze liveaboard wordt gerund naar de hoogste normen: kwaliteit, charme en met een hart voor duikers!

๐Ÿ‘‰ The Big Blue is fan!!! ๐Ÿ‘ˆ

Deze trip is een buitenkans! Combineer het beste van Indonesiรซ in 1 trip: de Molukken, Banda Sea en Raja Ampat in 1 trip... En als je boekt via The Big Blue krijg je een korting van 1.000โ‚ฌ per persoon! Once in a lifetime!!! 

๐Ÿ‘‰09 tot 23/12/2022 aan boord!๐Ÿ‘ˆ

 
 

๐Ÿ‘‰ Duikreizen Saoedi Arabiรซ ๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ‘‰ The last diving frontier! ๐Ÿ‘ˆ

 

Dive Along organiseert naar deze unieke duikbestemming een trip specifiek voor rEVO Rebreathers... en daar zal The Big Blue bij zijn natuurlijk!

Pieter De Coene (rEvo Rebreathers) en Johan Devolder (Saoedi-Arabiรซ specialist en rEVO duiker) zullen deze trip in goede banen leiden, terwijl Matthias Minnebo (onze in-house rEVo instructeur) op de achtergrond met volle teugen geniet.

Keep an eye out in the (Big) blue mannen, en we rekenen op een mooi beeldverslag na jullie terugkeer!

 

๐Ÿ‘‰ Promo Malediven ๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ‘‰ Liveaboard aan boord van Orca ๐Ÿ‘ˆ

 

Geef maar toe... We hebben nood aan warme, exotische en spectaculaire duiken! wink Check dan maar snel dit aanbod voor liveaboards naar de Malediven!

Staan op de planning: 3 verschillende routes... De gekende highlights in de "central atols", Manta's en Hanifaru Biosphere in de "northern atols" en tenslotte Shark Mania (oa Tiger Zoo) in de "southern atols". 

Kris van The Big Blue ging in december 2021 op prospectie en zag dat het goed was! Klik hier voor het beeldverslag met Kris in de hoofdrol smiley!

Geniet als klant van The Big Blue van 50โ‚ฌ korting per persoon voor boekingen aan boord van Orca, voor alle vertrekken in 2023 zoals vermeld op de website van Dive Along. Geef hiervoor bij reservatie de code "BIG BLUE likes Orca Maldives" door.